Om os

Virksomheden AFPRO Filters har været på markedet siden 1979. Siden starten har den haft førende betydning på det internationale luftfiltreringsmarked. Kunder kan købe alle vores produkter både via salgskontorer i lande som Holland, Belgien, Tyskland, Frankrig, Kina og via vores internationale netværk af forhandlere.

AFPRO Gruppen udvikler intensivt samarbejde med sine kunder for at opnå de bedste løsninger inden for luftfiltrering. Ud over produkter af høj kvalitet skiller AFPRO Filters sig ud med sit fremragende logistiksystem og levering af ​​nødvendigt tilbehør såsom kileremme. På grund af en meget kort leveringstid og et avanceret logistiksystem er AFPRO Filters blevet en pålidelig partner på det internationale marked.

Som filterproducent har AFPRO Filters, bortset fra standardprodukter, også specialiseret sig i produktion af filtre, der er skræddersyet til individuelle kundebehov.

Vores Mission

Vi mener, at alle har ret til ren luft og den kan opnås med vores filtre. Derfor er vores hovedmål at opnå et sundt livsmiljø. Optimal luftkvalitet inde i bygninger øger menneskets produktivitet og giver ham mulighed for at fungere effektivt.

Globale problemer som følge af højt energiforbrug kan reduceres betydeligt ved hjælp af vores filtre. Vi er i stand til at reducere omkostningerne til energiforbrug i rumventilationsprocesser om næsten 50%. Så simpelt og så effektivt.

Vores vision

Luftbehandling og livskvalitet går hånd i hånd. Lad os bringe dem op på et højere niveau.

Ren luft leverer dig AFPRO Filters!

Mere om os

Helt fra starten af ​​vores eksistens har vi arbejdet hånd i hånd for at opnå de bedste resultater. AFPRO Filters undgår hierarkisk struktur og forsøger at nå de fastsatte mål sammen, med hårdt arbejde. Alle afdelingsledere deltager dagligt i teamets udøvende opgaver. Derfor er åben kommunikation i teamet et af de vigtigste, om ikke det vigtigste element i vores samarbejde. Takket være dette system for koordinering og samarbejde er vi i stand til hurtigt at identificere mulige problemer og kan stræbe sammen efter at løse dem på kortest mulig tid. De ovennævnte elementer er nødvendige i enhver virksomhed, men frem for alt i en hurtigt voksende organisation som vores.

Vores ledelsesteam har daglig kontakt med produktionsafdelingen, og dermed kan de individuelle medarbejderes kompetencer forbedres og udvikles. I henhold til reglen “viden er magt” forsøger vi at opnå de bedst mulige resultater.

I vores virksomhed er tillid og refleksion grundlaget for at fungere. Koordinatorer for individuelle processer og systemer kan uafhængigt træffe beslutninger, der fører til opnåelse af de fastsatte mål. Ved evaluering diskuteres udviklingsmuligheder, der fører til, at vi videre opnå høje resultater. Vi lægger stor vægt på personlig udvikling af individuelle medarbejdere. Hver medarbejder har mulighed for at skabe sin egen individuelle karriereudviklingsvej, takket værre fælles design af planer og hjælp med at nå tidligere fastsatte mål.

Selskabets hjemsted: Alkmaar (Holland)

Vi er en virksomhed, der har sine rødder i Holland. Direktøren Karel Bosschieter stiftede ACS Filtertechniek BV i 1979

ACS Filtertechniek BV startede sin aktivitet inden for luftfiltersektoren.  I begyndelsen af ​​virksomheds drift blev produkter kun købt og leveret til en særlig anmodning. Efter et par år besluttede vi at starte vores egen filterproduktion. I årenes løb har ACS Filtertechniek BV udviklet sig til en erfaren og kompetent partner inden for luftfiltrering.

Filial i Polen: Tuchola

Som videre udvikling af AFPRO Filters blev der i 2011 åbnet et produktionsanlæg i Tuchola. Herfra sender vi produkter til det internationale marked hver dag. I 2016 begyndte vi at distribuere vores filtre i Polen. På grund af, at filtre er produceret i Tuchola, er vi i stand til at reducere produktionstiden og omkostningerne ved leveringer til et minimum.

De vigtigste begivenheder

1979: Oprettelse af ACS Filtertechniek BV

1988: Oprettelse af ACS Filters België

1995: Oprettelse af eget laboratorium

2004: Opnåelse af ISO 9001 / TUV-certifikat

2005: Åbning af det andet produktionsanlæg i Alkmaar (Holland)

2007: Åbning af et produktionsanlæg i Kina

2008: Åbning af en filial i Frankfurt (Tyskland)

2009: Opnåelse af Eurovent-certifikat

2010: Åbning af en filial i Lille (Frankrig)

2011: Åbning af et produktionsanlæg i Polen

2014: Åbning af en filial i Melbourne (Australien)

2014: Åbning af en filial i Paris (Frankrig)

2016: Åbning af en filial i Bönen (Tyskland)

2016: Åbning af en filial i Lahti (Finland)

Konkurrenceevne og innovationskraft

AFPRO Filters identificerer markedets behov og omdanner dem til innovative produkter. I 2007 besluttede vi at overføre en del af vores produktion til Kina. På den måde kan vi reducere omkostningerne og garantere høj kvalitet og mængde af varer.

Kort efter grundlæggelsen af ​​ACS Filtertechniek BV blev der også åbnet en filial i Belgien. ACS Filtertechniek BV er registreret i Benelux-landene. For at sikre det bredest mulige omfang af test blev laboratoriet i Holland for nylig renoveret og udstyret med den nyeste teknologi. Derudover sætter vi vores kunder i stand til at kontakte forsknings- og udviklingsafdelingen for at beregne energiforbruget under luftfiltrering i deres ventilationssystem.

Da vi værdsætter troværdighed og vores kunders tillid, vil vi gerne meddele dig, at vi har ISO-, TUV- og Eurovent-certifikater, som bekræfter, at vi opererer med de højeste standarder, der gælder på det internationale marked. God produktkvalitet og korrekt ledelse har største betydning for vores virksomhed.

Clean Air. Our Care.