Skoler og universiteterSkoler og universiteter

Luftfiltre til skoler og universiteter

Indendørs miljøkvalitet (IEQ) giver bedre læringsresultater i skolen og lavt sygefravær blandt eleverne og studerende. Frisk luft (og tilsvarende luftfiltre) er absolut uerstattelig i en skolebygning. Forskning, bestilt af sundhedstjenster, viste, at luftkvaliteten ikke er optimal i over 80% af skolerne. Og internationale undersøgelser viser, at rigtige miljøforhold i klasseværelser reducerer antallet af fravær med 25% og forbedrer koncentrationen med 23%.

Et klasseværelse er en reel udfordring, hvad angår levering af tilstrækkelig luftkvalitet. Det er på grund af en stor gruppe mennesker i et relativt lille rum.

Den største udfordring i skolerne er, at filtrere luften for at fjerne så meget støv som muligt. Udviklingen af ​​lungevolumen hos børn mellem otte og atten år bliver hæmmet, hvis lungen udsættes for direkte og langvarig kontakt med forurenende stoffer. På den måde øges risikoen for bronkitis, allergier og høfeber. Ifølge statistikker har nu gennemsnitligt to børn i hver klasse astma, og omkring fem lider af luftvejs overfølsomhed.

Så er det grund nok til at se nærmere på dette problem og stræbe efter dets fulde eliminering.

Den ideelle løsning er at optimere luftstrømningen, så luftkvaliteten og cirkulationen er korrekte i klasselokalet til enhver tid. Brug af de rigtige og samtidig energieffektive luftfiltre kan hjælpe med fuldstændigt at fjerne problemer fra klasseværelser.