Hvilke opgaver hat luftfiltre

Atmosfæriske partikler?

Hvad er atmosfæriske partikler? Hvordan kan luften renses med filtre? Hvad er det bedste partikelfilter? Filtre AFPRO er designet med tanke på filtrering af fint støv. Se vores film om atmosfæriske partikler:

Hvorfor er partikler farlige?

Den følgende infografik viser, hvad støv er, hvorfor partikler er farlige for mennesker, og hvilke filtre bedst beskytter mod PM1 (PM = Particulate Matter).

Støv: indtrængen i menneskekroppen

Støv forekommer i forskellige former og størrelser. Infografikken nedenfor viser, hvor dybt inhalerede partikler trænger ind i menneskekroppen.

Hvordan måles partikler?

Mange mennesker har hørt om, hvor skadelige partikler er, men ved ikke, hvordan man måler partikler eller fint støv. Sammen med den nye ISO 16890-standard og bevidstheden om den øgede partikelfare vil vi vise, hvordan man måler fint støv. Derfor har vi optaget en kort (57s) video, der forklarer, hvordan PM kan måles med enheden II TSI Dusttrack. Vi håber, I synes om den.

Hvis du vil vide mere om den bedste beskyttelse mod partikler og vælge det bedste luftfilter, så tøv ikke med at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig.