EUROVENT-certificering

Virksomheden AFPRO Filters opfylder de strenge krav i forbindelse med Eurovent-certificering. Eurovent er en europæisk organisation, der certificerer udførelsen af ​​ventilationsprodukter og har udviklet et certificeringsprogram sammen med producenter af luftfiltre. Organisationen støtter fair konkurrence i filterindustrien. Og her er fordele ved at få et kvalitetsmærke.

IMG-Eurovent

Eurovent-certificering sikrer, at:

  • filtre er blevet testet af uafhængige laboratorier
  • filtre overholder tekniske data
  • de købte filtre svarer til det angivne energiforbrug.

Eurovent-certificering garanterer også, at alle dokumenter, der leveres sammen med det købte filter, overholder europæiske standarder. Dokumenterne indeholder information om produktet, som også kan findes i vores katalog, på hjemmesiden og i brugervejledningen. Kort sagt: Eurovent-kvalitetsmærke står for sikre luftfiltre, der fungerer perfekt. Alle vores pose-, kompakt- og panelfiltre (i klasser PM10 til PM1) er Eurovent-certificeret og testet i henhold til ISO16890.

Formål med certificering

Formålet med Eurovent-certificering er, at gøre det muligt at sammenligne luftfiltre efter et sæt evalueringskriterier. Fordi ​​tekniske data for certificerede filtre altid er offentlige, er det lettere for kunden at vælge godt. Kunden behøver ikke at udføre omfattende sammenlignende målinger af ydeevnen for at vælge det rigtige produkt. Kunden, der vælger produkter fra AFPRO Filters kan være sikre på, at de fuldt ud opfylder de bestemte tekniske krav og Eurovent-krav.

Uafhængige testlaboratorier

Eurovent-certificerede filtre er blevet testet af to uafhængige testlaboratorier: SP i svensk Boras og VTT i Espoo, Finland. Det er de eneste laboratorier i Europa, der er godkendt i henhold til ISO 17025 og opfylder kriterierne i denne standard. Under testene er ​​forskerne ikke klar over, hvilken producent af filtrene de tester. Eurovent tildeler filtrene et referencenummer

Eurovent Logo

Eurovent logo er din garanti for, at produktet har gennemgået en uafhængig testprocedure, og at det er blevet grundigt vurderet. Kunder, der køber hosfilterproducenter med dette logo, behøver ikke at bekymre sig om produktets kvalitet, da produkterne er blevet grundigt testet og vurderet. For at garantere den høje kvalitet af produkter vælger Eurovent randomiseret en række filtre hvert år og tester dem.

Yderligere oplysninger

Serien af fine filtre, der er i overensstemmelse med ISO16890, er certificeret med nummeret 09.10.433 og præsenteres i filterkataloget på webstedet Eurovent-certificering: www.eurovent–certification.com. På denne side kan du også finde oplysninger om det fulde program og certificeringsprocedure, som AFPRO Filters har gennemgået.