Test

Luftfiltrering i medicinalindustri

For at få infografikken via e-mail skal du udfylde den her formular:

Luftfiltrering i fødevareindustri

For at få infografikken via e-mail skal du udfylde den her formular:

Hollandsk virksomhed sikrer hurtig levering af filtre til det nye sygehus i Wuhan

Coronaviruspandemien, der brød ud i Kina, når ud til flere og flere lande i verden. På trods af at der er taget mange forholdsregler for at forhindre transmission af virussen, er de første tilfælde allerede dukket op i Europa. Den hollandske virksomhed AFPRO Filters har en fabrik i Kina og har tilbudt hjælp.

Coronavirus spreder sig meget hurtigt og kræver ofre hver dag. Snesevis af nye tilfælde diagnosticeres hver dag. Byen Wuhan besluttede straks at bygge et nyt sygehus, der kunne rumme op til 1.000 patienter ad gangen. Læger og sygeplejersker sendes fra nærliggende byer for at hjælpe de inficerede mennesker.

AFPRO Filters har været producent af luftfiltre i over 40 år. Takket være kontinuerlig forskning og udvikling er vores produkter i stand til at stoppe de mindste partikler af forurenende stoffer og sikre ren luft, herunder på steder som operationsstuer og farmaceutiske anlæg, hvor de højeste standarder for luftrenhed kræves.

Joost Verlaan, præsident for AFPRO Filtre: ”Da vi modtog informationen om opførelsen af ​​et nyt sygehus i Wuhan inden for 10 dage, besluttede vi straks at tilbyde hjælp. På grund af det kinesiske Nytår var mange af fabriksmedarbejderne på ferie. Over for en kæmpe tragedie bad vi dem om at afbryde deres ferie og komme tilbage til arbejde. Vores anmodning mødtes med stor godkendelse blandt fabriksmedarbejderne”.

Takket være vores hurtige handling og medarbejdernes deltagelse vil de højtydende filtre blive leveret til sygehuset på få dage. Dermed kan sygehuset minimere smitterisiko med virussen blandt sygehusets personale og også hjælpe patienter med at bekæmpe sygdommen.

 

 

Casestudie Universitet Aix Marseille

I Aix-en-Provence forbedrer AFPRO Filters universitets luftkvalitet

Eiffage Services, som er ansvarlig for vedligeholdelsen af områderne i universitetet Aix-Marseille, henvendte sig til AFPRO Filters for at forbedre luftfilteranlæggene inden for rammerne af præstationsledelsen. Samtale med Benoît Joffroy, servicetekniker hos Eiffage Services

Kunne du fortælle os områderne i universitetet, som du er ansvarlig for?

Universitetet Aix-Marseille Université (AMU) er en del af et offentlig-privat partnerskab (OPP) med gruppen Eiffage Services, som blev renoveret mellem 2015 og 2018: fakultet for kunst, den tilhørende parkeringsplads, universitetets bibliotek og Cube (bibliotek med amfiteater, konferencesal, kontorer og arbejdsmedicin). Servicekontrakten dækker også de to nye universitetsrestauranter.

Hvilke flade har områderne og hvem kommer der her?

Anlægget omfatter mere end 50.000 kvadratmeter. Der arbejder mellem syv og ti tusind personer (studenter og administrativt personale) med forskellige hyppige besøg udefra alt efter årstiden: de fleste kommer mellem oktober og december, og i januar falder antallet af deltidspersoner til et gennemsnit på 2000 personer i maj og juni. Efter sommerferien, hvor der ikke er mange besøgende, vender studenterne så tilbage i starten af september.

Hvad er størrelse på det anlæg, som du har ansvaret for?

Hvert kontor har et klimaanlæg, så vi tager os af mere end 500 klimaanlægskassetter, plus ca. halvtreds luftrensningsanlæg. Det vil sige, at hvert år skal udskiftes ca. 400 filtre.

Inden for hvilke rammer bruger I AFPRO Filters?

I forbindelse med det tekniske arbejde, som vores team (fire teknikere og en leder) har, styrer vi også luftkvaliteten, som er det vigtigste af alle arbejderne. Da universitetet er en bygning med besøgende, er overvågningen af luftkvaliteten foreskrevet og er underlagt europæiske standarder. Det var inden for rammerne af disse forhold vi henvendte os til AFPRO Filters, både til blæserfilter, filtrering af returluft samt friskluft.

Hvilke krav havde I?

Inden for præstationsledelsen, som er udføres af Eiffage Services hvert år, henvendte vi os til AFPRO Filters for at få forbedret filtreringen af anlægget for at finde en løsning for en reducering af filterskift og samtidigt opnå et godt pris-/ydelsesforhold. Målet var at minimere forbruget af filtre og arbejdet.

Hvilke resultater har I opnået?

Vi er gået fra en årlig udskiftning på fire filtre til nu to filtre. AFPRO Filters tilbød os udskiftning af forfilter ISO Coarse 70 % med CPMC-panelfiltrene ePM10 75 %. Disse forfiltre er mere resistente mod fejl og brugstiden er længere. Vores budget er dermed blevet reduceret, og vi kan opnå en konstant god kvalitet. Og vi er meget tilfredse med den tilbudte løsning.

Hvordan vurderer du arbejdsforholdet med AFPRO Filters?

Salgsteamet svarer hurtigt, er opmærksomt, effektivt og altid klart til at give gode råd, så et monteret anlæg forbedres. Kunden vejledes grundigt, med testfaser for alle tilbud. Bestillinger leveres hurtigt; og det betyder virkeligt noget. Et lille, men vigtigt

 

Casestudie Museum des Confluences

Musée des Confluences ligger ved sammenløbet af Saône og Rhône-floden og fortæller historien om menneskeheden. Det ligger i en moderne bygning åbnet i december 2014. Bygningen har et areal på 22.000 m2, hvoraf 5.000 m2 er bestemt til udstillinger. I et anlæg af sådan en størrelse kræves god luftkvalitet, på den ene side for besøgende, på den anden side for medarbejdere og kunstværker.

Boris Apkarian, leder af SPIE-teamet, der er ansvarlig for vedligeholdelsesarbejder på Musée des Confluences, beskriver sin opgave som følger: ”Vi har underskrevet en HVAC-vedligeholdelseskontrakt med Musée des Confluences. Det betyder altså, at vi er ansvarlige for systemer til opvarmning, ventilation, klimaanlæg, VVS og brandsikkerhed. Kort sagt er al vedligeholdelse af bygningen i vores hænder. Vores team skal også styre hygrometrien og afbalancere luftfugtigheden, herunder filtrering og luftbehandling. ”

Indeklima for besøgende, medarbejdere og kunstværker

Herre Apkarian, leder af vedligeholdelsesteamet på Musée des Confluences, beskriver klart sin rolle i anlægget: ”Styring af luftkvalitet og sikring af et sundt miljø for medarbejdere, besøgende og kunstværker er de vigtigste mål for vores aktiviteter. På grund af næsten en million besøgende årligt er Musée des Confluences udstyret med en imponerende luftbehandlingsinstallation. Den består af omkring tredive luftbehandlingsenheder for at sikre et sundt indeklima. ”

Vidste du, at…?

Luften omkring os består af 78% kvælstof, 21% ilt og 1% forskellige gasser. Denne 1% består af kuldioxid, partikler, salte og gasser produceret af biler og industri.

Pierre Henry Martin, South East Sales Manager hos AFPRO Filters, tilføjer: ”Selv om denne 1% virker meget lille, er den lave gaskoncentration dog farlig for kunstværker. Faktisk er gasserne ætsende for kunstværker og forårsager, at de ælder for tidligt, gulner og bliver matte. ”

Strenge begrænsninger for luftbehandling Med hensyn til opretholdelse af molekylær filtrering

Hr. Apkarian forklarer den eksisterende begrænsning: ”Hovedbegrænsningen på dette tidspunkt vedrører hygrometri. Vores pligt er at holde temperaturen i udstillingsrum på en vis tærskel. Temperaturen må ikke falde under 20 grader eller overstige 24 grader. Vi skal sikre optimal luftstrøm for at undgå fugtige rum og forringelse af opbevarings-, vedligeholdelse- og udstillingsforholdene for kunstværker. Under disse forhold er lufthåndtering en udfordring, da aktivt kul skal arbejde i forskellige miljøer. ‘

Et ukorrekt miljø kan forårsage alvorlig skade på kunstværker og genstande, der er gemt på museet. Hr. Apkarian vender tilbage til spørgsmålet om oversigt over betingelserne for vedligeholdelse af kunstværkerne: ”For at sikre, at værkerne bevares korrekt, skal vi tage højde for en række parametre: temperatur, fugtighed, belysning og forurening. Der skal være en balance mellem temperatur og fugtighed i bygningen, og det er muligt med filtrering. Ud over beskyttelsen af ​​kunstværker skal der også sikres optimal luftkvalitet for personer i bygningen. ”

Filtrering: En løsning til at modvirke luftforurening

Dårlig luftkvalitet og dårlig regulering påvirker kvaliteten af ​​kunstværker. Et sted som  Musée des Confluences har brug for konstant overvågning. Ikke rigtig filterkontrol, fald i luftstrømmen, stort antal besøgende og ekstreme forhold kan alle påvirke luftkvaliteten. Da udeluft forurener luften i bygningen, forhindrer luftfiltrering og luftbehandling risikoen for at beskadige værkerne.

Pierre Henry Martin, salgschef Sydøst hos AFPRO Filters, fremhæver vigtigheden af ​​sund luft i bygningen: ”Sammen med SPIE er vores fælles mål at sikre komfort og optimal luftkvalitet på Musée des Confluences. Luftfiltrering hjælper også med at bekæmpe luftforurening i bygningen og forhindre enhver form for nedbrydning. Filtrering finder sted på forskellige niveauer, først med G4-forfilter, der gør det muligt at eliminere de største partikler i luften, og derefter med F7-filtre, der takket være glasfiber sikrer en bedre opsamling af fine partikler. ”

Quentin Lafont – musée des Confluences

Samarbejde baseret på udveksling

Hr. Apkarian vender tilbage til forhold til AFPRO Filtre: ”Museet åbnede i 2014, og vi begyndte vores samarbejde med AFPRO Filtre med det samme. Samtidig samarbejder vi med Kunstmuseum, hvor AFPRO Filters også er ansvarlig for luftfiltrering. Forurening af luften udenfor, høj trafik på museet, vedligeholdelse af luftbehandlingsenhederne, strømningsbegrænsning og forurening af filtrene betyder, at de kræver regelmæssig udskiftning. “Jeg er i konstant kontakt med Pierre Henry for at optimere vores ventilationsudstyr.”

Filtrering spiller en vigtig rolle i museet. Om Musée des Confluences siger Hr. Apkarian videre: ”Udskiftning af filtre afhænger af luftbehandlingsenheder, hvoraf nogle kan have højere tryk og luftstrøm. For eksempel har kompakte luftbehandlingsenheder en mindre kapacitet. Nogle luftbehandlingsenheder arbejder lejlighedsvis, andre, nye arbejder hele tiden. Filtre i udstillingsrums ventilationsenheder udskiftes 3 til 4 gange om året, og F7-filtre udskiftes en gang om året. Vi var nødt til at finde en måde at optimere bestillinger derpå. Sammen med Hr. Martin har vi udviklet en forureningstabel til at bestemme leveringsfrekvensen og antallet af filtre, der skal bestilles, og til at definere det maksimale tryk for ikke at overbelaste filtrene og ikke reducere luftstrømmen. ”

Quentin Lafont – musée des Confluences

Vidste du, at…?

AFPRO Filters tilbyder energisyn for at identificere områder til forbedring med hensyn til energiomkostninger, vedligeholdelse og ROI og til at skabe fremskridtsplaner. Kontakt vores salgschef i din region for at revidere dine enheder eller send en e-mail til: halg@afprofilters.com

Et par ord til slutningen

Hr. Apkarian, tilfreds med samarbejdet med AFPRO Filters, siger: ”Jeg kom til den her bygning i 2014. Helt fra starten stolede vi på AFPRO Filters, vi arbejder sammen andre steder, og jeg er meget tilfreds med dette samarbejde. På hverdag er det logistikken, der er det største problem for effektiv udførelse af arbejde. AFPRO Filters er pålidelig og hurtig i drift, det garanterer os levering af produkter. Jeg kan godt lide at få hurtige løsninger, og AFPRO Filters er i stand til at imødekomme vores behov hurtigt og effektivt. Det er en partner, vi altid kan stole på. ”

 

Casestudie The Edge

Den mest bæredygtige bygning i Europa tager et ekstra skridt mod sund indeluft

Den mest bæredygtige kontorbygning i Europa ligger i Zuidas-distriktet i Amsterdam. Kontorbygningen The Edge opnåede bæredygtig udvikling på ikke mindre end 98,36% (tildelt af BREEAM-NL konsulentfirmaet), og det takket være ​​intelligente teknologiske innovationer. Bygningen, udviklet af OVG-Real Estate, har et areal på 35.000 m2. Den blev bygget med tanken på effektivt energiforbrug og bæredygtighed. The Edge skylder sit navn til sin imponerende form med markante skarpe kanter. Løsningen Light-over-Ethernet af Philips er et eksempel på sådan intelligent teknologisk innovation, der anvendes i kontorbygningen.

Systemet giver medarbejderne mulighed for at justere arbejdsbelysning og luftkvalitet via en app. Med 30.000 sensorer kan på forhånd justeres forholdene til personlige præferencer i forskellige rum såsom konferencelokaler og arbejdsstationer. Sammen med alle slags bæredygtige løsninger såsom solpaneler, varme / kølelager (WKO), stærkt isolerende ruder og opsamling af regnvand til skylning af toiletter er Edge i stand til at bruge 70% mindre energi end lignende bygninger.

Sundt indeklima

Bygningen ligger ved den travle motorvej A10. Joost Verhulsdonck, Senior Technical Manager hos CBRE: ”Lige nu er det hollandske agentur for udvikling af infrastruktur Rijkswaterstaat fuldt ud engageret i udvidelsen af ​​motorvejen, hvad så betyder, at trafik vil stige enormt i fremtiden. Derudover finder mange byggeaktiviteter sted omkring bygningen – og det er dog forståeligt, at vi derfor har at gøre med en høj koncentration af støv i luften. Selvfølgelig føler vi os ansvarlige for de menneskers trivsel, der arbejder i bygningen.

For at kunne yde et væsentligt bidrag til disse menneskers sundhed skal indeklimaet være optimalt. ” For at opnå dette var samarbejdet mellem HOMIJ Technische Installaties og Bosman Bedrijven (som samarbejder som HBC, HOMIJ Bosman Combinatie) tæt knyttet til installation og vedligeholdelse af alle elektroniske systemer fra designfasen.

Wilco Vinke, servicechef hos HOMIJ: ”Under byggeprocessen begyndte vi at lede efter et luftbehandlingssystem, der på den ene side ville bruge så lidt energi som muligt og på den anden side sikre den højest mulige luftkvalitet. Endelig valgte vi luftbehandlingsenheder udstyret med en frekvensregulator. Enhederne fungerer med variabel hastighed, hvad så betyder, at luftbehandlingsenheden tilpasser sig luftmængden fra kontrolsystemet og luftmodstanden i luftfilteret. På trods af at de nye systemer er bygget helt fra bunden til at fungere effektivt, er vi stadig på udkig efter forbedringer, som vi kan anvende inde i bygningen – udviklingen inden for bæredygtighed var virkelig dynamisk de sidste par år. ”

Bedre luftkvalitet og besparelser

”Vi mener, det er vigtigt, at vores lejere er i stand til at arbejde i de sundeste mulige omgivelser. De nye filtre giver os mulighed for stadig at forbedre indendørs luftkvalitet og bidrage til beboernes trivsel. Det nye filter er lidt dyrere, men det vil sandsynligvis blive kompenseret i den nærmeste fremtid. ” – Joost Verhulsdonck, Senior Technical Manager hos CBRE.

AFPRO Filters og HOMIJ Bosman Combinatie ledte efter en måde til videre at forbedre indeklimaet og reducere energiforbruget på samme tid. Maurice Gijzen, Senior Account Manager hos AFPRO Filters: ”Jeg anbefalede derefter at skifte til ePM1-luchtfilter, som overholder den strenge nye standard ISO16890. Ændringen sikrer en videre forbedring af indendørs luftkvalitet med ikke mindre end 25%. Filteret har også en lavere startmodstand, hvad så betyder, at monitoren i luftbehandlingsenheden ikke behøver at dreje så hurtigt. Det sparer energi og reducerer CO2-udledningen. ” Vinke bekræfter: ”Bygningen har en luftmængde på omkring 90.000 m3. For kontorer bruger vi et ventilationsindeks på 1,95, og for konferencelokaler er det 6. På grund af, at disse luftmængder pumpes ind i bygningen, giver selv en lille forbedring gode resultater. ”

Verhulsdonck: ”Vi mener, det er vigtigt, at vores lejere er i stand til at arbejde i de sundeste mulige omgivelser. De nye filtre giver os mulighed for stadig at forbedre indendørs luftkvalitet og bidrage til beboernes trivsel. Det nye filter er lidt dyrere, men det vil sandsynligvis blive kompenseret i den nærmeste fremtid af mindre energiforbrug og øget filterlevetid. Det giver betydelige besparelser i omkostninger til energi, arbejdskraft, materiale og bortskaffelse. ”

 

Publikationer: Energireduktion til datacentre

For at downloade hvidbogen skal du udfylde denne formular

Få disken med ISO 16890

For at overholde den nye standard og under hensyntagen til vores engagement med forbedring af indeklimaet har vi udarbejdet et værktøj, der overholder EUROVENT-retningslinjerne. Den her disk er dobbeltsidet og hjælper dig med at oversætte filtreringsklassen fra EN 779 til ISO 16890 og at kontrollere den krævede minimumsydelse, afhængigt af branchen.

Har du endnu ikke fået den nye disk med ISO 16890, så hvorfor vente !! Kontakt os.

 

Luftfiltrering i sundhedsfaciliteter

Udfyld formularen for at modtage infografikken til din postkasse

Meget kort leveringstid

I slutningen af ​​2018 har vi åbnet vores nye lager i Alkmaar (Holland). Den strategiske placering ved motorvej A9 garanterer en hurtig varebevægelse. Hver dag håndterer vi 6.000 paller, så vores kunder kan være sikre på, at de modtager filtrene til tiden og i perfekt tilstand. Vi er i stand til at levere filtre i standardstørrelse inden for en uge. Og filtre med specielle dimensioner og tekniske parametre leverer vi inden for 10 arbejdsdage.

PRESSEMEDDELELSE: AFPRO Filters starter en ny testplatform for ISO16890

 

Alkmaar, Holland – Februar 2017

AFPRO Filters, producent af energibesparende luftfiltre, har startet en ny testplatform baseret på ISO 16890 i Alkmaar-laboratoriet. Det er den første sådan enhed i Holland. Det nye testsystem for luftfilter er designet i henhold til ISO16890, en ny global standard, der erstatter EN 779: 2012 og ASHREAE 52.2-2008. ISO 16890 fokuserer på filtreringseffektivitet i forhold til partikelstørrelse (PM) og er derfor et meget mere realistisk kriterium end den teoretiske standard EN779: 2012. Det imødekommer markedets efterspørgsel efter en mere gennemsigtig måde at vurdere luftfiltre på.

Joost Verlaan, Vice President AFPRO Filters: ”At beskytte mennesker mod partikler er en del af vores virksomheds strategi. Indførelsen af ​​den nye ISO 16890-standard understøtter vores aktiviteter på dette område. Den nye ISO 16890 testplatform giver os mulighed for at teste alle vores luftfiltre i henhold til den nye standard og er et stort spring fremad for vores F&U-afdeling. ”

Onno Kooijman, Head of R&D w AFPRO Filters: ”I den nye testplatform kan filterprøverne let installeres i de roterende og bevægelige kanalsektioner. Vi sørger for, at alle vores filtre overholder den strenge ISO16890-standard. Vores testudstyr vil være meget travlt i den kommende periode!

Om AFPRO Filters

AFPRO Filters tilbyder sine kunder den bedste luftkvalitet. Med energieffektive filtre beskytter vi mennesker og miljøet mod forurenende stoffer i luften. Fra begyndelsen, dvs. fra 1979, spiller virksomheden en førende rolle på det internationale luftfiltreringsmarked. Energieffektive luftfiltre, der beskytter mod luftbåret fint støv, er tilgængelige over hele verden via salgskontorer og et omfattende forhandlernetværk.

Ud over luftfiltre af høj kvalitet har AFPRO Filters også et meget godt logistiksystem og det højeste niveau af kundeservice. Vi har mange års erfaring med produktion af specialfiltre, der er skræddersyet til vores kunders individuelle behov. Clean air. Our care.

 

Marseille lufthavn

Marseille International lufthavn er Frankrigs tredjestørste lufthavn (undtagen Paris) med hensyn til trafik og betjener over otte millioner passagerer om året.

Lufthavnen, der ligger i nærheden af ​​Berre-dammen, i en sektor med høj industriel og urban tæthed, er midt i området som producerer meget støv. Luftfiltre har vist sig at være afgørende for at undgå tilstopning af luftvekslere og for at opretholde installationens energieffektivitet. Selvom størstedelen af ​​anlæggets overflade er bestemt til terminaler og kontorer, gælder luftfiltrering for særlige områder, såsom computerrum, invertere, tekniske rum og understationer. Til dette formål var lufthavnen udstyret med 85 luftbehandlingsenheder og næsten 400 ventilatorkonvektorer, hvortil der skulle tilføjes mange isolerede luftfiltre.

 

Hr. Régis Rambert, teamleder for vedligeholdelse og klimaanlæg i lufthavnen, siger om sin rolle i styringen af ​​luftfiltrering:

Vores værksted har til opgave at sikre problemfri drift og vedligeholdelse af alt varmeproduktionsudstyr (klimaanlæg, opvarmning og mediestyring). Vores team består af otte personer. Vi udfører alle reparationer til vedligeholdelsesafdelingen i det tekniske direktorat, som består af 130 personer. Filtre udskiftes i bestemte årstider (før sommer og før vinter). Vi arbejder også med sensorer, der signalerer behovet for at udskifte, når en bestemt tærskel overskrides. I øjeblikket har vi ingen hygiejnebegrænsninger på indendørs luftfiltrering. Med den planlagte udvidelse af lufthavnen i de kommende år vil spørgsmålet om at sikre luftkvaliteten i bygninger bestemt drøftes. Luftfiltrering er derfor et emne, som endnu ikke er afsluttet.

 

Unge par fritidspassagerer

Hvorfor AFPRO Filters?

Da vi valgte en filterleverandør, var vi opmærksomme på energispecifikationen af de tilbudte produkter. Ved lignende produkter tog vi hensyn til det laveste energiforbrug. AFPRO Filters udførte en teknisk analyse for at vise omkostninger ved anvendelse af dens produkter i hele livscyklus. Analysen viste sig meget nyttig. Vi satte også pris på andre detaljer, såsom håndtag på produktemballagen. Måske irrelevant, men ved mange nødvendige operationer er det en stor fordel. Det, at tage højde for vores begrænsede lagerkapacitet og at tilpasse hyppigheden for leveringer var en rigtig god ting. Vi har gode god kontakt med til AFPRO Filters. Salgschefen kommer regelmæssigt til os, for at kontrollere, at alt er i orden.

Office Manager hos AFPro Filters, der håndterede den offentlige kontrakt for Marseille lufthavn, mener:

For hvert offentligt udbud analyserer vi mange dokumenter, som kunden har givet os: tekniske specifikationer, administrative vilkår og enhedsprisliste. Efter at have analyseret budene modtager hver bydende en teknisk evaluering, prisvurdering og undertiden evaluering af virksomhedens engagement i miljøbeskyttelse. I 90% af tilfældene afhænger kundens endelige beslutning af prisvurderingen. I vores tilgang til offentlige indkøb forsøger vi så vidt muligt at fokusere vores indsats på at forbedre enheder, der allerede er installeret hos kunden. Da vi modtog informationen om udbuddet fra Marseille lufthavn, har vi, ud over at besvare de sædvanlige spørgsmål, udviklet en optimeringsrevision af den eksisterende installation.
Selvom en sådan undersøgelse ikke blev bestilt i den her udbudsfase, fandt vi det vigtigt at levere en analyse af de økonomiske, energi- og miljømæssige konsekvenser af deres nuværende installation. Vi præsenterede to yderligere forslag med to forbedringsområder: det første baseret på effektivitet (montering af filtre med en større filtreringsoverflade med lavere udskiftningsfrekvens), det andet baseret på energibesparelse. Alle elektriske apparater er i øjeblikket i energiklassen (A +, A, B osv ..). Vores filtre har også sådan en etiket. De energieffektive filtre, vi foreslår, er lidt dyrere, men mere omkostningseffektive over tid med hensyn til elforbrug. Løsningen blev accepteret af kunden.

 

la filtration de l'air au sein de l'aeroport de marseille - vue extérieure

Derudover fremhæver Jérémy Potvin, salgschef i PACA-sektoren: ”Vi er ikke kun filterleverandører, uanset hvor effektive de er. AFPRO Filters stræber efter at foreslå de mest effektive løsninger inden for luftfiltrering, som kan garantere den bedst mulige luftkvalitet. Hvis det også giver kunden mulighed for at reducere elforbrug og CO2-fodaftryk, er vi alle vindere. ”
Revisionen blev især værdsat af kunden, der fandt den klar og præcis. Hr. Rambert sagde senere, at revisionen var en forskel i forhold til de andre modtagne dokumenter, og at buddet blev valgt delvis på grund af den.

I tilfælde af det her tilbud forsøgte vi også at tage hensyn til en betydelig logistisk begrænsning: begrænset lagerplads i lufthavnens infrastruktur. Så betød det hyppigere ordrer med kortere intervaller i stedet for forskudte ordrer, der kræver mere lagerplads.

Vidste du, at…?

AFRPRO Filters har oprettet et program til at simulere filtrering på en tablet. Virksomheden kan så udføre en virtuel visualisering af den eksisterende installation efter optimering. Kunden kan derfor omkonfigurere sin installation og straks kontrollere indvirkningen på luftstrøm, købsomkostninger og omkostninger ved udskiftning af filtre. Værktøjet erstatter ikke en detaljeret revision, men giver dig mulighed for at gøre det første visuelle og øjeblikkelige skridt.

 

 

Det nye Hilton Schiphol hotel

Det nye Hilton Schiphol hotel: designet med din komfort i tankerne

Det nye, ultramoderne Hilton Amsterdam Airport Schipol hotel åbnede i december 2016. Hotellet tilbyder 433 værelser, flere suiter og luksusværelser. Det har også 25 konferencerum, herunder en balsal for 640 personer og det største konferencecenter i Schipol. Hotellet, der er oprettet med kundernes komfort i tankerne, skal opfylde en række brandstandarder. Bert Tenthof, chefingeniør på Hilton Amsterdam Schiphol forklarer: ”Hiltons brandstandarder er principper, der implementeres af vores hovedkvarter for alle Hilton-hoteller. Det er ikke kun madens kvalitet og rummets komfort, men også indeklima og belysning. Vi kontrollerer regelmæssigt, om vi lever op til disse krævende standarder. I tilfælde af indeklima er det et avanceret bygningsstyringssystem som aktiverer og regulerer klimaanlæg, belysning og sikkerhedssystemer. Alt er gjort på en sådan måde, at hvert ophold på hotellet bliver så behageligt som muligt. ”

 

Vision af en virksomhed, der fremmer bæredygtig udvikling

Selvom komfort og luksus har prioritet, stræber hotellet efter at reducere CO2-udledningen. B. Tenthof erklærer: ”Vores geotermiske varme er et eksempel på det. Vi bruger energi fra grundvandet. For at beregne og sammenligne miljøpåvirkningen fra hoteller har Hilton udviklet et certificeret ISO-LightStay-system. Systemet måler forbruget af gas, vand og elektricitet samt effektiviteten af ​​affaldssortering. Hver måned uploader vi disse data til hovedkvarteret og bruger disse oplysninger til yderligere forbedring. Det er forbundet med en vis udfordring, hvert år bliver de ‘grønneste’ hotelansatte belønnet. ”

Nyt luftfilter for reduceret energiforbrug

Ud over fremragende service tilbyder hotellet 4-stjernet luftkvalitet. ”Vi føler os ansvarlige for vores kunders og medarbejderes trivsel. Indeklimaet spiller her en vigtig rolle. Selvom vi lever op til kvalitetsstandarderne, har vi altid kigget efter nye områder for forbedring som led i udviklingen af ​​den nye Hilton-kæde. AFPRO Filters analyserede muligheden for luftbehandling og gjorde os opmærksom på en ny type luftfilter. Det forbedrer luftkvaliteten og reducerer samtidig energiforbruget og dermed omkostningerne, ”forklarer Bert Tenthof.
Maurice Gijzen, Senior Account Manager hos AFPRO Filters, tilføjer: ”Jeg rådede Hilton Schiphol så til at bruge den nye type PM1-partikelfilter. Fordelen ved dette filter er den lavere luftstrømningsmodstand. Dermed kan ventilatoren i luftbehandlingsenheden køre langsommere og reducere energiforbruget. Installation af det her filter kan spare op til 57% energi! En anden fordel er forbedringen af ​​luftkvaliteten. ”

Bedre indeklima til lavere omkostninger

Bert Tenthof konkluderer: „Korrekt luftfiltrering er afgørende for et sundt og behageligt indeklima. De nye filtre passer derfor perfekt til vores CO2-reduktionsmål. Det er en win-win-løsning. ”

B.Tenthof er tilfreds med samarbejdet med AFPRO Filters: ”AFPRO Filtre hjalp os med at træffe fornuftige beslutninger om udviklingen af ​​det nye hotel. Jeg forventede ikke andet. Vores samarbejde har foregået i 37 år og er meget vellykket. Indtil videre har vi kun haft gode erfaringer med eksperter fra AFPRO Filters, både hvad angår produktkvalitet og service. ”

AFPRO Filtre under Coronavirus-krisen

Marts 2020. Alt ændrede sig fra den ene dag til den anden. Virussen, der syntes langt væk, dukkede op i Europa i et svimlende tempo og pludselig er tusinder af mennesker tvunget til at blive hjemme. Vi kan ikke gøre mere end at vente og følge hygiejnereglerne og Sundhedsstyrelsens og Sundhedsministeriets retningslinjer. For mange mennesker og bestemt for erhvervsdrivende er det en situation, som ingen virkelig var forberedt på, og en situation, som forårsager en masse angst og usikkerhed.

Da virussen brød ud i Kina i begyndelsen af ​​januar, måtte Wuhan-regeringen træffe hurtige beslutninger. En af dem var, øjeblikkeligt at starte opførelsen af ​​to akutsygehuse. AFPRO Filters har en fabrik tæt på det berørte område, så vi handlede hurtigt for at udstyre disse faciliteter med filtre, der holder indeluften fri for bakterier og vira, for at beskytte patienter og medicinsk personale. Du kan læse mere derom i posten nedenfor. Epidemien i Kina er langsomt under kontrol og giver håb til lande, der i øjeblikket er i krise.

På grund af den stigende efterspørgsel efter luftfiltre, herunder fra sygehuse, har vi næsten fordoblet vores produktion. Vi har også en stor lagerbeholdning. Vores distribution og transport er også fuldt funktionsdygtige. Hvis du har spørgsmål vedrørende luftkvalitet og filtrering, kontakt os via e-mail eller telefon. Vores medarbejdere er i stand til hurtigt og omfattende at informere dig om filtrenes drift og installation.

Vi er overbeviste om, at Europa og resten af ​​verden, med den rigtige indsats og overholdelse af ekspertvejledning, vil komme sikkert og stærkt ud af krisen. Vores filtre er kun et element i kampen mod virussen, men vi står stadig helt til din rådighed.

Ledige stillinger – Salgschef

Har du drivet til at få mest muligt ud af dig selv i en international, hurtigt voksende virksomhed?

Er du en erfaren salgschef, der ønsker at opnå succes, og vil du gerne udvikle dig selv?

Hvad er AFPRO Filters

AFPRO Filters udvikler, producerer og sælger luftfiltre til brug på hospitaler, datacentre, skoler, fødevare- og medicinalindustrien. Disse energieffektive produkter anvendes over hele verden med det formål at forbedre indeklimaet og beskytte mod skadelige virkninger af partikler på vores helbred. AFPRO Filtre har kontorer i Holland, Belgien, Tyskland, Frankrig, Finland, Polen, Schweiz, Danmark, Storbritannien, Australien og Kina.

Job beskrivelse

Som salgschef har du en særlig plads i organisationen. Du besøger kunder, deltager i opkøb, rådgiver kunder om anvendelsesmulighederne for vores filtre og udforsker markedet.

Ud over at være uafhængig mener vi, at det er vigtigt, at du også kan arbejde godt med vores kolleger i back office. Vores ideelle kandidat er klar over, at målene nås sammen med hans eller hendes kolleger!

Hvad realiserer du på en dag

 • At realisere salgsmålene
 • Opfølgning og identifikation af kundeemner
 • Behandling af kundedata i CRM
 • Vedligeholdelse og udvidelse af nye og eksisterende kundeforhold
 • Deltagelse i filterinstallationen på stedet
 • Cross og up salg

Krav:

 • Du har gennemført en videregående uddannelse, helst i en kommerciel retning
 • Tilknytning til bygge- og installationsverdenen
 • Fleksibel, positiv og passioneret holdning
 • Stærke kommunikationsevner og kundeorienteret
 • I besiddelse af kørekort

Hvad tilbyder vi?

 • Et udfordrende og alsidigt job i en ekspanderende, international virksomhed
 • En bonusordning
 • Firmabil, bærbar computer og smartphone
 • Masser af uddannelsesmuligheder
 • Gode ansættelsesforhold
 • Muligheden for at arbejde i et godt team med kolleger, der også har drevet til at få mest muligt ud af sig selv.

Er du overbevist?

Ansøg hurtigt og med entusiasme for stillingen Salgschef, send din ansøgnig og dit CV til HR-afdelingen via hr@afprofilters.com

Vi glæder os til at høre dig.

Kontakt

Kentucky Fried Chicken

Kentucky Fried Chicken (KFC) er verdens mest populærekyllingerestaurantkæde med over 18.000 restauranter i 115 lande og regioner. I Holland er der nu 46 KFC-restauranter og i de kommende år vil der blive åbnet 5 til 10 nye KFC-restauranter om året. Hos KFC står der stadig kokke i hvert eneste af vores køkkener på vores restauranter, som hele dagen tilbereder produkterne frisk ifølge vores originale opskrift.

Fokus på sikkerhed og hygiejne

Fastfood-kæden har ca. 1.800 ansatte i Holland. For KFC er det vigtigt at både medarbejdere og kunder opholder sig i et miljø, der er så sundt som muligt. Et sundt miljø betyder, at virksomheden gør sit yderste for at sikre både sikkerhedsmæssige og hygiejnemæssige forhold, så ansatte og kunder befinder sig i rene, overskuelige og sikre omgivelser.

“Man kan sagtens forestille sig, at effektiv filtrering af luften er af afgørende betydning i et erhvervsmiljø, hvor der frituresteges mad mange timer hver dag, alle ugens syv dage.”
Johan Huijbers, afdelingsleder for service og vedligeholdelse hos Guts Installatietechniek.

Derfor sættes der på hver restaurant særlig fokus på effektiv filtrering af luften, fordi det er af afgørende betydning i et erhvervsmiljø, hvor der frituresteges mad mange timer hver dag, alle ugens syv dage, siger Johan Huijbers, afdelingsleder for service og vedligeholdelse hos Guts Installatietechniek.

Ophobning af fedt i luftfiltreringssystemet har tidligere nogle gange forårsaget store problemer

“Vi vedligeholder luftfiltreringssystemet for KFC på forskellige restauranter. I begyndelsen af vores samarbejde blev vi med regelmæssige mellemrum bedt om at afhjælpe presserende driftsforstyrrelser. Dengang havde KFC mange problemer på grund af ophobning af fedt i såvel luftkanalerne som i Ventilations anlægget på taget, hvilket medførte driftsforstyrrelser. Hvis et ventilationsanlæg svigter, slukkes friturestationerne automatisk af hensyn til sikkerheden. Så ligger hele restauranten stille. Du kan hurtigt forestille dig, at dette har store konsekvenser for virksomhedsledelsen.”

Huijbers nævner en anden udfordring, som Guts blev konfronteret med i sin tid. “Ikke alle bryder sig om lugten af den luft, som ventilationssystemet bortleder ud i det fri. Det var et problem, især i tæt beboede områder. KFC bad os om at finde en løsning på det”.

“En restaurant, som midlertidig ikke er i drift på grund af en driftsforstyrrelse i luftfiltreringen, er en enorm udgiftspost. Vores nye filtersystem forebygger dette.” – Johan Huijbers, afdelingsleder for service og vedligeholdelse hos Guts Installatietechniek.

Dobbeltfiltre forebygger svigt og nedsætter omkostninger “Sammen med AFPRO Filters har vi ledt efter en fejlfri løsning, som samtidigt begrænser lugten fra de bortledte gasser til et minimum. I sidste ende har vi løst disse problemer ved anvendelse af posefiltre af høj kvalitet, kombineret med specielle kulfiltre og cylinder, der er udviklet af AFPRO. Begge indeholder aktivt kul, som binder gasformede partikler. Derfor kommer lugtpartikler ikke længere ud i luften udenfor. Samtidig har vi øget antallet af filterudskiftninger.

Nu udskiftes filtrene tidligere og dermed forbliver filtermodstanden inden for de krav, der stilles, og kulfilterne mættes ikke mere. Herved minimeres risikoen for svigt af luftbehandlingskasserne,” siger Huijbers.

Ved anvendelse af mere avancerede luftfiltre kombineret med en kort levetid er de direkte omkostninger steget. Dette har dog ingen betydning sammenlignet med besparelserne. “Svigt af et ventilationsanlæg, hvorved restauranten midlertidigt ikke er i drift, er en enorm udgiftspost. Dette forebygger vi nu med en lille ekstra investering. At KFC desuden også tager hensyn til sine omgivelser kan måske ikke udtrykkes i penge, men det bidrager helt afgjort til et positivt billede”, Siger Huijbers.

Ifølge Huijbers har udskiftning af de gamle filtre med en ny type en tredje fordel. “AFPRO investerer meget i udviklingen af mere effektive og energibesparende filtre. Ved at anvende sådanne moderne luftfiltre af høj kvalitet reduceres luftmodstanden betydeligt, så udsugningsanlægget ikke behøver at arbejde så hårdt. Med et anlæg, som er i drift døgnet rundt, er der hurtigt tale om en
markant energi- og dermed omkostningsbesparelse. Særdeles tilfreds med kvaliteten og servicen “I begyndelsen afhjalp vi især presserende driftsforstyrrelser for KFC. I mellemtiden har vores samarbejde udviklet sig til en fast vedligeholdelsesaftale om levering af forebyggende vedligeholdelse til forskellige filialer i Holland. De positive resultater, som vi har opnået med AFPRO, er altså ikke forblevet ubemærket. Derfor er jeg også meget tilfreds med AFPRO Filters’ høje kvalitet og service”, siger afdelingslederen for service og vedligeholdelse.